perjantai 14.8.2020 Onerva, Kanerva

Vive la Joroinen alkaa messuilla

Joroisten Yrittäjien Vive la Joroinen -kampanja alkaa kevätmessuilla Joroisten urheilutalossa lauantaina 23. huhtikuuta.

Messuille on ilmoittautunut 68 näytteilleasettajaa, yrityksiä ja yhdistyksiä Joroisista ja lähialueelta. Messut on suunnattu pienyrittäjille.

Ukko-Joro esittelee messuilla hankkeessa mukana olevia yrityksiä ja jakaa kävijöille ostoskortteja. Korttiin saa leiman ostaessaan tuotteen hankkeessa mukana olevalta joroislaiselta yritykseltä. Viidellä eri liikkeen leimalla osallistuu kuukausiarvontaan, joka suoritetaan joka kuukauden 5. päivä. Arvonnassa voi voittaa tuotelahjoja ja lahjakortteja mukana oleviin yrityksiin.

Nimen Vive la Joroinen keksi Riikka Denby-Pettersson. Nimi tarkoittaa eläköön, edistyksellinen ja menestyksellinen Joroinen.

– Hankkeen ja messujen tarkoituksena on piristää ja kasvattaa kuntamme elinvoimaisuutta, kertoo messukoordinaattori Päivi Anias.

Messujen pääesiintyjänä on Scandinavian Hunks & Babes. Paikallisina esiintyjinä ovat mukana itämaisen tanssin ryhmä ja kesäteatterilaiset. Etelä-Savon nuori yrittäjä Arttu Haverinen pitää messupuheen. Maa- ja kotitalousnaiset jakavat savunakkeja ja Itä-Maito jogurttimaistajaisia.

– Yksi huimapäinen yrittäjä ottaa hankkeen logon olkapäähänsä tatuoijalla, paljastaa Päivi.

Paikalla on laukaisututka, jossa voi kisata ammattilaisia jääkiekonpelaajia vastaan.

Urheilutalon takana mitataan traktoreiden hevosvoimia, joten jonkinlainen traktorimarssikin on paikalle tulossa.

Messujen ovet ovat avoinna kello 19-17 urheilutalolla.

Jätä kommentti

*