perjantai 3.7.2020 Arvo

Sari Ristamäki Joroisten Lehden päätoimittajaksi

Joroisten Lehden päätoimittajana aloittaa ensi vuoden alussa Warkauden Lehden päätoimittaja Sari Ristamäki. Samalla lehti muuttuu tabloid-kokoon. Ensimmäinen uuden ulkoasun mukainen lehti ilmestyy loppiaisesta johtuen perjantaina 8. päivä tammikuuta.

– Ensimaistajaiset uudesta ulkoasusta saa jo lauantain Joulumyyjäisissä urheilutalolla, vinkkaa Ristamäki.

Joroisten Lehden Keskisuomalainen-konserniin siirtymisen myötä lehden ilmoitusmyynti siirtyy Savon Median Keski-Savon ilmoitustiimin alle.

– Tämän myötä tarjoamme asiakkaille Savon Median laajan tuotevalikoiman, kertoo aluemyyntipäällikkö Tiina Manninen.

Levikkijohtaja Aki Pöntisen mukaan Savon Median levikki- ja asiakaspalveluringissä on nyt yhteensä 11 paikallislehteä. Joroisten Lehdellä on näistä pienin levikki, nykyisin hieman alle 2 300.

– Sen tilauksista menee melkein 2 000 kestotilaajille, iloitsee Pöntinen lehden vakiintuneesta asemasta alueella.

Lehti painetaan ensi vuoden alusta lähtien Pieksämäen painossa Lehtisepillä. Ulkoasu uudistuu näkyvästi. Mukaan tulee erilaisia elementtejä, mutta sisällöltään se pysyy takuuvarmasti Joroisten pää-äänenkannattajana.

– Sisältö kertoo Joroisista tai asioista jotka sivuavat Joroista.

Lehden toimituksesta tulee osa keskisavolaista lehtiperhettä. Lehti tekee juttuyhteistyötä Warkauden Lehden kanssa ja tarpeen mukaan myös muiden alueen paikallislehtien kanssa.

– Siitä löytyy kuitenkin aina ikiomaa materiaalia, mikä luetaan ensimmäisenä Joroisten Lehdestä.

Joroisissa on totuttu vahvaan paikallislehteen. Ristamäki ottaa esille erityisesti entisen päätoimittajan pitäjänneuvos Olavi Hyvösen, joka on vaikuttanut voimakkaasti paikallisiin asioihin. Joroisten tapahtumien ja päätösten uutisoiminen on jatkossakin tärkeää.

Ristamäen mukaan Joroisten Lehti istuu hyvin keskisavolaiseen lehtiperheeseen naapurikuntiin suuntautuvan asiointi- ja työliikenteen vuoksi.

Ensimmäisen pyrähdyksensä Joroisten Lehden päätoimittajaksi Ristamäki teki jo Lehti-Ollin aikaan 90-luvulla.

– On mielenkiintoista, mukavaa ja haasteellista saada tämä jälleen osaksi omaa työtä.

Jätä kommentti

*