Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Iso joukko ehdokkaita kokoontuu ensi viikolla vaalipaneeliin Joroisiin

Luvassa on tiukkaa keskustelua tärkeistä asioista Warkauden Lehden ja Joroisten Lehden yhteisessä vaalipaneelissa ensi maanantaina 20. maaliskuuta kello 17. Paneelikeskustelu järjestetään Joroisten lukion auditoriossa.

Päätoimittaja Sari Ristamäki on tyytyväinen, että vaalipaneeli sai hyvä suosion ehdokkaiden keskuudessa. Kutsu lähti kaikille nykyisille eduskuntapuolueille ja paikalle toivottiin erityisesti Varkauden seudun ehdokkaita.

Paikalle ovat tässä vaiheessa ilmoittautuneet keskustasta leppävirtalaiset Auli Piiparinen ja Timo Ripatti, demareista joroislainen Sari Järn ja varkautelainen Timo Suhonen, kokoomuksesta varkautelainen Kati Hynninen, vasemmistosta Matti Semi, perussuomalaisista joroislainen Hannu Lahtinen ja varkautelainen Tiina Grönlund, vihreistä Krista Mikkonen sekä kristillisdemokraateista Heidi Hartikainen.

– Tällaisella porukalla saa varmasti hyvän keskustelun aikaan.

Tilat ja striimaus vaalipaneelille järjestyivät Joroisten kunnan kautta. Vaalipaneelia voi seurata Warkauden Lehden ja Joroisten Lehden verkkosivujen kautta.

– Varkaudessa on moni muu taho järjestänyt tai järjestää vaalikeskusteluja. Joroisissa niitä ei ole ollut, Sari Ristamäki toteaa.

– Joroinen on ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleissa Savo-Karjalan vaalipiirissä. Sikälikin on hienoa, että Varkauden seudun ehdokkaat lähtevät esittäytymään Joroisiin.

Ristamäki toivoo, että vaalipaneeliin tulee yleisöä kuulemaan ja myös tenttaamaan ehdokkaita. Vaalipaneelia vetävät Sari Ristamäki ja toimittaja Merja Turunen.

Lukion aulassa on kahvitarjoilu kello 16.30.