Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Neljäs koronarokotuskierros alkaa 80 vuotta täyttäneille Varkaudessa ja Joroisissa

Neljännet koronarokoteannokset 80 vuotta täyttäneille ja iäkkäiden hoivakodeissa asuville alkavat Varkaudessa ja Joroisissa, terveyspalvelujen palvelualuepäällikkö Leena Kuusikko tiedottaa.

Ajan rokotukseen voi varata sähköisesti tai soittamalla omalle terveysasemalle. Iäkkäiden hoivakotien rokotukset organisoidaan sosiaali- ja terveyskeskuksen toimesta. Neljänsillä annoksilla pyritään tehostamaan suojaa vakavaa, sairaalahoitoista tautia vastaan sekä ennen kaikkea vähentämään iäkkäiden koronasta johtuvia kuolemia. Kaupunki noudattaa THL:n tällä viikolla antamaa suositusta.

Neljäs annos voidaan antaa, kun on kulunut kolme kuukautta kolmannesta annoksesta.

Jos 80 vuotta täyttänyt tai iäkkäiden hoivakodissa asuva on saanut kolmannen rokoteannoksen ja tämän lisäksi sairastanut koronavirustaudin, ei toistaiseksi tarvita neljättä annosta.

80 vuotta täyttänyt voi varata ajan neljänteen koronarokotukseen sähköisesti tai soittamalla omalle terveysasemalla Varkaudessa numeroon 017 579 6000 (ma-to klo 8.15–14, pe klo 8.15–12) ja Joroisissa numeroon 017 579 6999 (arkisin klo 8–15). Iäkkäiden hoivakotien asukkaiden rokotukset organisoidaan sosiaali- ja terveyskeskuksen toimesta.