Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Soisalo-opiston kevät-lukukauden alkaminen siirtyy viikolla: "Pyrimme jatkamaan kevätkautta normaalia pidemmälle"

Voimassa olevista koronalinjauksista johtuen kansalaisopiston kevätlukukausi siirtyy viikolla eteenpäin ja alkaa 17. tammikuuta viikolla kolme. Verkkokurssit aloittavat normaalisti.

Taiteen perusopetuksessa seuraavien ryhmien aloitus siirtyy viikolla eli ne aloittavat myös 17.1. lukujärjestyksen mukaisesti: aikuisten kuvataidekoulun ryhmä, tanssikoulun streetin ja nykytanssin yli 20-vuotiaille tarkoitetut ryhmät. Muu taiteen perusopetus, taideleikkikoulu, kuvataidekoulu, käsityökoulu, musiikkiopisto ja tanssikoulu, aloittaa toimintansa normaalisti lähiopetuksena lukujärjestyksen mukaan.

– Pyrimme jatkamaan kevätkautta normaalia pidemmälle. Jos koronarajoitukset jatkuvat, siirrymme etäopetukseen niiltä osin, kuin se on mahdollista. Mahdollisista maksuhyvityksistä päättää seutujaosto ja niistä tiedotamme myöhemmin, kertoo Soisalo-opiston rehtori Jukka Tuohino tiedotteessa.