Ruokaa pellolta pöytään – Kahdeksasluokkalaiset tutustuivat MTK:n ruokakasvatusmalliin tekemällä ruokaa kotimaisista raaka-aineista

Eveliina Kautto ja Kimmo Ihalainen veivät ruokakassin koululle. Sen avulla kahdeksasluokkalaiset pääsevät tekemään ruokaa kotimaisista raaka-aineista.

MTK-Joroinen kävi luovuttamassa ruokakassin yläkoululle. Ruokien lisäksi kassissa oli oheismateriaalia kuten reseptit kahteen pääruokaan ja yhteen jälkiruokaan sekä oppilaille jaettavat reseptivihkoset.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Joroistenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi