Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joroisissa rokotetaan jo 16-vuotiaita

Joroisten koronarokotukset ovat edenneet jo yli 16-vuotiaihin. Sen lisäksi rokotusaikoja voivat varata 12–15-vuotiaat, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila.

16–64-vuotiaat voivat varata rokotusaikoja ensisijaisesti sähköisesti kansalaisen terveyspalvelusta ja myös numerosta 017 579 6999 maanantaista perjantaihin kello 10–13). Käytössä on vastaajapalvelu.

Riskiryhmäläisten rokotusaikoja varataan puhelimitse.

Rokotukset toteutetaan terveysasemalla kuntoutuksen ja äitiysneuvolan tiloissa. Oikeus rokotukseen varmistetaan rokotusten yhteydessä. Mukaan tarvitaan Kela-kortti.

– Toivomme, että muut koronarokotusten kyselyihin liittyvät puhelut eivät kuormittaisi terveysaseman ajanvarausta sekä neuvontaa vaan kuntalaiset seuraisivat kunnan nettisivuja, terveyspalvelujen tiedotteessa todetaan.

Rokotukset toteutetaan ennakkoajanvarauksella ja rokotukseen ei voi tulla ilman ajanvarausta. Ylimääräisiä rokotteita ei myöskään voida varata esimerkiksi saattajille.