Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaudessa rokotetaan kaikkia yli 50-vuotiaita, Joroisissa yli 40-vuotiaita

Varkaudessa rokotusaikoja on jälleen varattavissa kaikille yli 50 –vuotiaille. Lisäksi yli 18-vuotiaat, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti tai voimakkaasti altistava sairaus tai tila, voivat varata ajan rokotukseen.

Tehosterokotus on 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta.

Varkaudessa kaikki yli 50-vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta tai puhelimitse numerosta 044 444 2585 maanantaista torstaihin kello 9–11.30 ja 12–15.00. Varkauteen.

18–49 -vuotiaat sairautensa tai tilansa vuoksi erittäin vakavalle tai vakavalle koronavirustaudille alttiit voivat varata ajan vain puhelimitse.

Joroisissa rokotukset ovat edenneet myös hyvin ja aikoja voivat varata tällä hetkellä kaikki yli 40-vuotiaat ja sairautensa vuoksi riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 18–39- vuotiaat.

Yli 40-vuotiaita pyydetään varaamaan aika ensisijaisesti sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta. Ajan voi tilata myös puhelimitse numerosta 017 579 6999 (ma-pe klo 10.00–13.00)

Rokotusten suunnitelmalliseksi etenemiseksi on tärkeää, että kaikki saapuneet rokotevalmisteet saadaan pistettyä kuntalaisille ennen valmisteiden viimeistä käyttöpäivää. Rokotuksiin pyydetään tulemaan täsmällisesti ja liian aikaisin ei kannata tulla, jotta pystymme takaamaan rokotuspaikoilla turvavälit.

Ota rokotukseen Kela-kortti mukaan ja laita helposti riisuttava pusero päällesi. Varaudu myös 15 minuutin seuranta-aikaan rokotuksen jälkeen.