Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaus ja Joroinen jatkavat jälleen yli 50-vuotiaiden rokotuksia

Varkaudessa ja Joroisissa on taas varattavissa kaikille yli 50-vuotiaille rokotusaikoja. Myös yli 18-vuotiaiden riskiryhmäläisten rokottaminen jatkuu.

Varkaudessa kaikki yli 50-vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta tai puhelimitse 044 444 2585 (ma–to 9–11.30 ja 12–15). Sähköisesti aikaa varatessasi huomioi, että varaat aikasi Varkauteen.

Alle 50-vuotiaat sairautensa tai tilansa vuoksi erittäin vakavalle koronavirustaudille alttiit voivat varata ajan puhelimitse.

Joroisissa yli 50-vuotiaat voivat varata aikoja puhelimitse 017 579 6999 (ma-pe klo 10–13) tai sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta. Riskiryhmäläisten ajanvarauksia otetaan vain puhelimessa.

– Rokotuksiin pyydetään tulemaan täsmällisesti ja liian aikaisin ei kannata tulla, jotta pystymme takaamaan rokotuspaikoilla turvavälit. Mukaan kannattaa ottaa Kela-kortti mukaan ja laittaa helposti riisuttava pusero päälle, Varkauden ja Joroisten terveyspalvelujen tiedotteessa todetaan.