Joroisten Lehden asiointipiste kirjastoon: asiointipiste on avoinna torstaisin aamupäivällä

Kuluttajamyynnin johtaja Carita Laakkonen ja asiakaspalvelupäällikkö Tarja Polvinen kävivät keskustelua kirjastovirkailija Tuijan kanssa Joroisten Lehden asiakaspisteen asioista. Sari Ristamäki

Joroisten Lehden pienimuotoinen asiointipiste avautuu tällä viikolla Joroisten kirjastoon. Asiointipiste on avoinna jatkossa aina torstaisin kello 9–12.

– On hieno asia, että yhteistyö Joroisten kirjaston kanssa toteutui. Olemme innoissamme uudesta kumppanista ja kiitollisia siitä, että Joroisten kunta kokee paikallislehden näkymisen ja palvelun tärkeänä, sanoo Savon Median kuluttajamyynnin johtaja Carita Laakkonen.

Tilaaja voi noutaa asiointipisteestä puuttuvan lehden, jos lehden jakelussa on ollut ongelmia. Asiointipisteessä voi hoitaa pienimuotoisia tilaus- ja ilmoitusasioita.

– Asiointipisteestä saa suoran yhteyden Savon Median omaan asiakaspalveluun, jossa palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, Laakkonen sanoo.

Joroisten Lehti on luopunut omista toimitiloistaan Joroisniementiellä jo viime syksynä. Joroisten Lehden päätoimittajan Sari Ristamäen mukaan asiointipiste piti avata jo aiemmin mutta korona hidasti suunnitelmia.

– Korona on lisännyt etätöitä. Olen itsekin tehnyt jo vuoden verran töitä suurin piirtein puoliksi kotona Joroisissa ja puoliksi toimituksessa. Myös lukijat ja tilaajat pitävät yhteyttä enimmäkseen puhelimitse, sähköpostilla tai verkossa. Korona on vain nopeuttanut tätä kehitystä, Ristamäki toteaa.

– Toimittajat käyvät juttumatkoilla Joroisissa entiseen tapaan. Ja on hienoa, että asiointipiste on olemassa heille, jotka sellaista mieluiten käyttävät.

Asiointipisteeseen voi torstaisin viedä mielipidekirjoituksia tai muita toimitukselle tarkoitettuja tekstejä.

– Kätevin tapa niitä on kuitenkin lähettää sähköpostilla, Ristamäki sanoo.

Joroisten kirjastotoimenjohtaja Jaana Sopanen toivoo, että asiakkaat huomioivat, että Joroisten Lehden asioissa asiointipiste on avoinna vain torstain aamupäivät.

Joroisten Lehti liittyy kirjaston asiointipisteessä valtion palvelujen joukkoon. Ennestään asiointipisteessä on voinut hoitaa Kelan, poliisin ja työvoimapalvelujen asioita.

Joroisten Lehti

Monesta kanavasta saa yhteyttä

Joroisten Lehden tilaajat voivat olla itse suoraan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@savonmedia.fi ja puhelimitse 017 303 500. Sähköinen asiakaspalvelu toimii osoitteessa joroistenlehti.fi/asiakaspalvelu

Mediamyynnin (ilmoitusasiat) tavoittaa osoitteesta mainos.savonmedia@media tai puhelimitse 017 303 680.

Toimituksen asioissa kannattaa soittaa Sari Ristamäelle 040 727 51 09, uutistuottaja Tiina Laineelle 017 778 36 36 tai toimittaja Mari Kososelle 044 0350 153.

Joroisten Lehteen tarkoitettuja mielipidekirjoituksia, juttuvinkkejä ja erilaisia kysymyksiä kannattaa laittaa suoraan sähköpostilla, toimitus@joroistenlehti.fi tai suoraan toimittajille sari.ristamaki@media.fi, tiina.laine@media.fi tai mari.kosonen@media.fi

Asiointipiste Joroisten kirjastossa torstaisin kello 9–12

Kommentoi