Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaus avaa uusia rokotusaikoja myös yli 80-vuotiaille – Joroisissa rokotetaan neuvolan tiloissa perjantaina

Varkauden kaupunki tiedottaa, että se pystyy avaamaan rajallisen määrän uusia rokotusaikoja yli 80-vuotiaille seuraaville viikoille.

Kaupunki tiedotti jo keskiviikkona että alle 70 -vuotiaille riskiryhmäläisille tulee myös aikoja varattavaksi.

Yli 80 -vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta tai puhelimitse numerosta. 044 444 2585 (maanantaista torstaihin kello 9–11.30 ja 12–15). Jos numero on varattu, kuulet tiedotteen rokotusajanvarauksen ajankohtaisesta tilanteesta.

Alle 70 -vuotiaat riskiryhmäläiset eli kuntalaiset, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus, voivat varata ajan koronarokotukseen ainoastaan puhelimitse samasta numerosta.

– Näin varmistamme, että rokotteet kohdentuvat kuntalaisille oikeassa järjestyksessä THL:n linjauksen mukaisesti, kaupunki tiedottaa.

Yli 80-vuotiaiden rokotukset jatkuvat myös Joroisissa ja ne toteutetaan terveysasemalla kuntoutuksen ja äitiysneuvolan tiloissa.

Yli 80 – vuotiaille on varattavissa rokotusaikoja perjantaille 26. helmikuuta sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta tai puhelimitse puhelinnumerosta. 017 579 6999, joka on auki ma–to kello 10–13.00.

Rokotusten eteneminen riippuu rokotteiden saatavuudesta sekä niiden sopivuudesta eri ryhmille. Rokotukset toteutetaan ennakkoajanvarauksella ja rokotukseen ei voi tulla ilman ajanvarausta.

Ylimääräisiä rokotteita ei myöskään voida varata esimerkiksi. saattajille.

Kaupunki ohjeistaa ottamaan mukaan Kela-kortin, josta varmistetaan oikeus rokotukseen.