Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaudessa ja Joroisissa on rokotettu runsaasti yli 80-vuotiaita kotihoidossa

Varkaudessa ja Joroissa kotihoidossa on rokotettu jo runsaasti kotihoidon yli 80-vuotiaita asiakkaita viime ja tällä viikolla.

Ensi viikolle on tilattu rokotteita sekä yli 80-vuotiaille että alle 70-vuotiaille riskiryhmäläisille, mutta rokotteiden toimitusajat eivät ole varmistuneet.

Joroisissa yli 80-vuotiaiden rokotukset ajanvarauksella alkavat mahdollisesti ensi viikon perjantaina, jos rokotteita saadaan. Ajanvaraus rokotuksiin ei ole vielä alkanut. Ajanvarauksesta tiedotetaan Joroisten kunnan nettisivuilla viimeistään tiistaina 23. helmkuuta.

– Toivomme, että koronarokotusten ajanvarauksiin liittyvät puhelut eivät kuormittaisi terveysaseman ajanvarausta Joroisissa, Joroisten kunnan tiedotteessa todetaan.

Rokotukset ajanvarauksissa ovat lähteneet hyvin käyntiin Varkaudessa, ja kuntalaisia on rokotettu ajanvarausten mukaisesti.

– Muistutamme, että rokotuksiin ei voi tulla ilman ennakkoajanvarausta. Rokotuksiin pitää myös tulla täsmällisesti omalla varatulla ajalla, jotta rokotuksiin varattu odotustila ei ruuhkaudu ja pystymme toteuttamaan rokotukset turvallisesti turvavälejä noudattaen, todetaan Varkauden terveyspalvelujen tiedotteessa.

Ajanvaraus rokotuksiin avataan aina vasta sitten, kun rokotteet ovat saapuneet Varkauteen.

Varkauden terveyspalvelut lupaa tiedottaa rokotetilanteesta seuraavan kerran keskiviikkona 24. helmikuuta.