Laskiaispullaan kuuluu kermavaahto ja hillo – Joroisten Leipomossa on tehty kermamunkkeja on jo 70-luvulta lähtien

Juha Miettinen esittelee peruskermamunkkeja, jotka ovat edelleen suosituimpia, vaikka tarjolla on muitakin vaihtoehtoja kuorrutteelle. Mari Kosonen

– Meillä Itä-Suomessa laskiaispullaan kuuluu kerma ja hillo. Manteli kuuluu länsirannikolle, tuumii leipuri ja Joroisten Leipomon yrittäjä Juha Miettinen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Joroistenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi