Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Joroisissa yksi koronatartunta keskiviikkona - altistuneita on perhepiirissä

Joroisisissa todettiin yksi positiivinen koronatartunta keskiviikkona.

– Tämän johdosta Joroisissa on yksittäisiä altistuneita positiivisen tuloksen saaneen perhepiirissä, sanoo vt. sosiaali- ja terveysjohtaja Reetta Kettunen.

Myös yksi henkilö Varkaudessa sai positiivisen koronatestituloksen tiistaina 22.joulukuuta. Positiivinen näyte liittyi jo aikaisemmin sairastettuun infektioon, eikä siihen liittynyt uusia altistuneita.

Keskisavolaisia muistutetaan nyt erityisesti joulun ja vuodenvaihteen aikaan välttämään joukkokokoontumisia ja isompia yksityistilaisuuksia.

– Tapaamisissa ja vierailuissa on nyt noudatettava erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

Etenkin nuoria ja nuorten aikuisia pyydetään nyt huolehtimaan siitä, että nuoret välttäisivät isoja kokoontumisia. Kaikki voivat omalla toiminnallaan estää ja ehkäistä viruksen leviämistä, joten ohjeita ja suosituksia on hyvä noudattaa.

– Jos sinut on asetettu tartuntautilääkärin toimesta karanteeniin tai olet käynyt koronatestissä, niin muistathan noudattaa ohjeita ja pysytellä kotona. Hakeudu koronatestiin matalalla kynnyksellä heti oireiden ilmaannuttua - meillä tehdään testejä myös joulunpyhien aikaan. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.