Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Joroisiin ei tullut uusia koronatartuntoja viikonvaihteen laajasta testauksesta varhaiskasvatuksessa

Joroisissa tehtiin viikonvaihteessa laaja koronatestaus, kun päivähoidon henkilöstöön kuuluvalta löytyi tartunta perjantaina. Henkilökunnan ja varhaiskasvatuksen asiakkaiden joukkotestauksesta ei noussut esiin uusia koronapositiivisia tapauksia viikonlopun aikana.

Sunnuntaina Varkaudessa ja Joroisissa ei todettu lainkaan uusia koronatartuntoja.

Terveysviranomaiset kertoivat jo aiemmin lauantaina yhdestä tartunnasta Varkauteen ja yhdestä Joroisiin. Lauantaina Varkaudessa todettiin siis yhteensä kaksi uutta tartuntaa ja Joroisissa yksi.

Varkaudessa on myöhään lauantai-iltana todettu uusi koronatartunta. Tartunnalle altistuneet on jäljitetty, tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Altistuneita tähän tapaukseen liittyi yksittäisiä henkilöitä Varkaudessa ja Joroisissa.

Tartuntojen määrä on lisääntynyt Varkaudessa ja lähialueilla tasaisesti, joten terveysviranomaiset muistuttavat kuntalaisia huolehtimaan turvavälien pitämisestä, maskien käytöstä ja hyvästä käsihygieniasta.

Maskin käytöllä vähennetään tartuntariskiä tilanteissa, joissa lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista.

– Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme. Me selviämme tästä yhdessä. Pysytään terveenä, Varkauden kaupungin tiedotteessa todetaan.

Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.