Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Koronavirukselle on voinut altistua useissa paikoissa Joroisten kunnan alueella – Terveysviranomaiset listasivat paikat

Joroisten kunnan alueella todettiin keskiviikkona kaksi uutta koronatartuntaa. Toinen koronapositiivisesta henkilöstä on ollut asetettuna karanteeniin, joten uusia altistumisia ei ole tämän suhteen syntynyt.

Toinen tapaus liittyy Varkaudessa aiemmin todettuun tartunta- ja altistumisketjuun. Tämän tapauksen vuoksi terveysviranomaiset ovat listanneet useita paikkoja, joissa on voinut altistua koronavirukselle 30. marraskuuta ja 7. joulukuuta välisenä aikana.

Maanantaina 30. marraskuuta on voinut altistua tartunnalle Teboil Etapissa kello 14–16, Joroisten Oma säästöpankissa 30.11.–2.12. välillä (tarkkaa päivää tai kellonaikaa ei ole tiedossa), Joroisten S-Marketissa 30.11.–7.12. kello 15–16 välillä (tarkkaa päivää ei ole tiedossa) sekä 30.11.–6.12. Jari-Pekassa (ei tarkkaa ajankohtaa tiedossa).

Lisäksi on voinut altistua tämän viikon maanantaina 7.12. Joroisten apteekissa kello 14–16 ja Joroisten Säästökulmassa kello 14–18.

Kyseisissä paikoissa käyneitä pyydetään tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli tulee lieviäkin koronavirukseen sopivia oireita.

Koska mahdollisia altistuspaikkoja on kunnan alueella useita ja ympäristökunnissa tilanne on huonontunut, suositellaan lähiviikkoina maskin käyttöä kodin ulkopuolella liikkuessa, sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.