Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joroisissa todettu yksi uusi koronatartunta – Liittyy aikaisempaan ketjuun

Joroisissa on todettu tiistaina yksi uusi koronatartunta, joka liittyy aikaisempaan tartunta- ja altistumisketjuun. Koronapositiivinen henkilö on ollut asetettuna jo karanteeniin eikä uusia altistumisia tämän tartunnan tiimoilta ole tullut.

Joroisissa todettiin itsenäisyyspäiväsunnuntaina koronatartunta, joka liittyy Varkaudessa olleeseen tartunta- ja altistumisketjuun.

Altistuneet on jäljitetty, tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Tähän tartuntaan liittyen altistuneita on yhteensä parikymmentä, joista osa joroislaisia ja osa varkautelaisia.

Joroislaisia ja varkautelaisia muistutetaan erityisesti huolehtimaan turvavälien pitämisestä, maskien käytöstä sekä hyvästä käsihygieniasta ja joukkokokoontumisten välttämisestä, tiedottaa Joroisten ja Varkauden perusturva.

Oireisena pitää nyt ehdottomasti pysytellä kotona ja hakeutua matalalla kynnyksellä koronatestiin, jos on koronavirukseen sopivia oireita.