Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joroisten kunta suosittelee etätöitä Mikkelin ja Pieksämäen alueen vaikean koronatilanteen vuoksi

Etelä-Savossa etenkin Mikkelin ja Pieksämäen alueella vallitsevan vaikean koronatilanteen vuoksi Joroisten kunnan johtoryhmä on antanut etätyösuosituksen 27. syyskuuta saakka.

Essoten alueella on todettu 34 koronatartuntaa reilussa viikossa.

Joroisten kunnan toiminnot jatkuvat normaalisti. Palveluja ei supisteta tai suljeta.

Kunta kuitenkin toivoo tiedotteessaan, että asiakkaat varaisivat asiointikoja etukäteen. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla, puhelimitse tai sähköisiä asiointikanavia käyttäen.

Joroisten kunta muistuttaa edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja suosittaa maskien käyttöä THL:n ohjeistuksen mukaisesti joukkoliikenteessä sekä tilaisuuksissa, joissa riittäviä turvavälejä ei voida ylläpitää.

Altistuneita Essoten alueella on tämän hetken tietojen mukaan noin 500 ja tartuntaketjuja useita. Uutena altistumisen paikkana on selvittelyssä Rantakylän koulu Mikkelissä.

Koronavilkkuja on nyt syytä aktivoida.

Altistumisia on voinut tapahtua myös Pieksämäen ABC:lla 5.9. kello 15.30-16.30, Pieksämäen jäähallissa 5.9. koko päivä, Liikuntakeskus Liikku Mikkelissä 9.9. kello 12-14, Cafe Stella Mikkelissä 7.9. iltapäivällä tai alkuillasta.

Näiden paikkojen lisäksi altistumisia on voinut tapahtua muun muassa Mikkelin ruokakaupoissa.

– Koronavilkkuja on nyt syytä aktivoida. Turvavälien pitäminen ja käsien pesu on Mikkelissä todella tärkeää, Essoten pandemiapäällikkö Hans Gärdström muistuttaa.

Mikkelin kantakaupungissa sijaitsevat kaupungin uimahallit, sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat on suljettuna kaksi viikkoa 27. syyskuuta asti. Poikkeuksena sisäliikuntapaikoista ovat jäähallit, jotka ovat suljettuina sunnuntaihin 20. syyskuuta asti.