Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Hannu Lahtinen | Vieraita Joroisissa ja kuntastrategia

Sydämellinen kiitos Pohjois-Savon perussuomalaisten aluevaltuutetuille ja erityiskiitos vuodeosaston henkilökunnalle, sairaanhoitajille sekä laitoshuoltajille, kotihoidon henkilökunnalle sekä palolaitoksen palomestarille todella hyvästä keskustelu hetkestä 16.9.2022. Puolentoista tunnin mittaisella kierroksella tuli paljon esille asioita ja huolen aiheita, mutta silmiin pistävää oli kuinka hienolla asenteella kyseiset henkilöt tehtäviään hoitavat. Palomestarin sanoilla ”tätä työtä tehdään pitkälti kutsumusammattina”. Pitää varmasti paikkansa.

Kierroksella kävi selväksi, että näitä palveluita ei voi eikä saa jatkossakaan lopettaa Joroisista, koska esimerkiksi Kuopiosta tulee kyselyjä, onko Joroisten vuodeosastolla vapaita paikkoja, ajatelkaa hyvät ystävät!

Saimme myös infoa lääkäritilanteesta sekä hammashoidosta, jossa on kuulemma tosi hyvä hammaslääkäri, jota varkautelaiset kadehtii. Unohtamatta röntgen ja neuvolapalveluita, sekä mielenterveyspalveluita ja vastaanottoa, joissa olikin aika huiske. Valitettavasti emme päässeet/ennättäneet käymään jokaisessa kohteessa.

Mutta voitte uskoa, että Perussuomalaiset eivät teitä unohda!

Pohjois-Savon Perussuomalaiset aluevaltuutetut ihmettelivät, miksi ei kyseiseen tapahtumaan osallistunut Joroisten kunnan johto troikkaa, samoin ihmetteli allekirjoittanut.

Onko sitten jokaviikkoista kauraa, että tämän tasoisia vieraita käy tutustumassa Joroisten kunnan palveluihin? Mutta siitä huolimatta oli oikein antoisa ja mukava tapahtuma. Kierroksen jälkeen torilla paistettiin makkaraa ja juteltiin kuntalaisten kanssa. Sieltä tuli myös hyviä vinkkejä ja ohjeita tulevaisuuden suhteen.

Joroisten kuntastrategiasta puuttuu oleellinen ja tärkein keihään kärki ja se on, että Joroinen säilytetään itsenäisenä kuntana. Ihmettelen suuresti, kuinka energiaa käytetään siihen, onko strategiassa jokin sanamuoto oikein, mutta ei ymmärretä mikä on Joroisten kunnan ja kuntalaisten parhaaksi.

Tätä Joroisten Perussuomalaiset ovat ajaneet koko tämän valtuustokauden, itsenäinen kunta. Esitin valtuuston iltakoulussa 19.9.2022 edellä mainittua lisäystä kuntastrategiaan, mutta se on kuulemma itsestäänselvyys kaikille.

Epäilen suuresti ja jopa tiedän, että on muunkinlaisia visioita asia puolesta.

Joroisten

Perussuomalaiset ry

eduskuntavaaliehdokas