Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Mielipide Pauli Räisänen | Luuloja lämpölaitoksesta

Sukulaismies Martin Ikosen kirjoitukseen (JL 20.5.) kommentteja. Lämpölaitoksen pihassa oleva vekotin ei ole lämpökattila. Se on sähkösuodatin. Sillä puhdistetaan savukaasuja vieläkin puhtaammiksi. Savon Voima huolehtii, että ilmaan pääsee vieläkin puhtaampia savukaasuja kuin aikaisemmin.

Laitokseen käytetyillä rahoilla on saatu laitos, mikä tuottaa lämpöä taajamaan. Meidän toimiston ikkunoista näkyy suoraan lämpölaitokselle. Olen koko edellisen kylmän talven seurannut kopiokoneella käydessäni tuleeko lämpölaitoksen piipusta savua.

Kertaakaan talven aikana ei ole ollut tilannetta että savua ei olisi tullut. Varmistin vielä laitoksen käyttäjiltä asiaa ja sain vastauksen, että lähes häiriöttömästi on toiminut. Paremmin kuin monen muun paikkakunnan vastaavat laitokset.

Ja mitä vastuun kantamiseen tulee, niin kannan varmasti vastuuni kaikista päätöksistä mitä olen ollut tekemässä.

Tämä sama keskustelu Joroisten Lehdessä käytiin noin 10 vuotta sitten. Minun osaltani lämpölaitosasia on nyt loppuun käsitelty. En vastaa kirjoituksiin.

Jos asiassa on jotakin keskusteltavaa, niin olen tavattavissa arkisin Työkuja 4:ssä.

Kuntamme palveluista sen verran, että palvelutalo Mansikkapaikka on vuosien mittaan kehittänyt hienosti toimintaansa. On jo pitkään hoitanut kodinomaisesti myös huonokuntoisia asiakkaita, jotka aikaisemmin hoidettiin terveyskeskuksen vuodeosastolla. Annetaan palvelutaloillemme mahdollisuus edelleen kehittää toimintaansa.

Lopuksi. Jos minut valitaan valtuustoon ja mahdollisesti sitä kautta muihin luottamustehtäviin, niin lahjoitan kokouspalkkiorahat Myrskylyhty ry:n toimintaan.

kuntavaaliehdokas (kok.)