Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mieipide | Keskusta tekee ratkaisuja kuntalaisten hyväksi pitkällä tähtäimellä

Valtuusto on kunnan ylin päätöksentekoelin eikä ole yhdentekevää, keitä siellä on. Kuntalaiset saavat itse äänestää valtuustoon henkilöt, joiden uskovat hoitavan asioita parhaiten. Mitä useampi äänestää, sitä paremmin valtuusto edustaa kuntalaisia. Tärkein asia vaaleissa on äänestää.

Miksi sitten äänestää keskustalaista ehdokasta? Keskustalaisilla kuntapäättäjillä on Joroisissa pitkä historia vastuullisista rooleista ja asioita on aina hoidettu huolellisesti ja kunnialla. Myös kuluneella valtuustokaudella me keskustalaiset päättäjät olemme kantaneet vastuuta ja päättäneet yhdessä koko valtuuston kanssa niin investoinneista kuin säästötoimista.

Suurimpana ryhmänä meillä on ollut merkittävä painoarvo useissa päätöksissä ja olemme tehneet tulevaisuuden kannalta tärkeitä ratkaisuja. Näistä isoimpia ovat olleet kouluinvestoinnit sekä Kuvansiin että kirkonkylälle, urheilukentän peruskorjaus ja Yritystalo.

Investoinnit kouluun ja varhaiskasvatukseen ovat taanneet lapsille terveet ja turvalliset oppimistilat, jotka ovat tulevaisuutta ajatellen myös muuntautumiskykyisiä.

Panostukset liikuntapaikkoihin mahdollistavat monipuolisen harrastamisen ja haluamme edelleen kehittää esimerkiksi opastusta ja saavutettavuutta, jotta jokainen kuntalainen voisi kokea yhteiset liikuntapaikat omakseen.

Myös kaksi talouden tasapainottamisohjelmaa, joista toinen on vielä toteutusvaiheessa, ovat vaatineet hankalia, mutta tulevaisuutta turvaavia päätöksiä. Taloutemme tasapaino takaa Joroisten itsenäisyyden myös tulevina vuosina.

Taloutemme tasapaino takaa Joroisten itsenäisyyden myös tulevina vuosina.

Maaseutumaisessa kunnassa juuri keskusta on se voima, joka ylläpitää elinvoimaa ja edistää myös yrittämisen uusia mahdollisuuksia. Vahva yrittäjyys ja elinkeinoelämä tuo taloudellista turvaa koko kuntaan nyt ja tulevaisuudessa.

Keskusta on punnittuja ratkaisuja kuntamme tulevaisuutta ajatellen, ja haluamme jatkossakin toimia Joroisten parhaaksi. Muista siis äänestää!

Kirjoittajat ovat Keskustan Joroisten seudun paikallisyhdistys ry:n puheenjohtaja ja

Keskustan Joroisten seudun paikallisyhdistys ry:n varapuheenjohtaja, kuntavaaliehdokkaita molemmat