perjantai 14.8.2020 Onerva, Kanerva

Joroisten Lehden verkkosivut uudistuivat

Joroisten Lehden verkkosivut ovat uudistuneet. Rakenteeltaan ne ovat hyvin pitkälti samantyyliset kuin aíemmatkin.
Päätoimittaja Sari Ristamäen mukaan myös verkkosivujen toimituksellinen anti säilyy entisen kaltaisena. Verkkosivuille tulee viikossa yksi tai enintään muutama uutispäivitys viikossa. Näistä tehdään yleensä linkkaus Facebookiin Joroisten Lehden sivuille.
– Kiireelliset asiat, jotka eivät ennätä odottaa seuraavaa paperilehteä, kerrotaan tuoreeltaan verkossa ja somessa. Tällainen uutinen voisi olla vaikkapa viitostien sulkenut onnettomuus tai putkirikko kirkonkylällä. Tällaisista lehdellä on velvollisuuskin kertoa nopeasti ja näihin sähköiset välineet antavat paikallislehdellekin kanavia, Ristamäki sanoo.
– Muut paikalliset asiat ovat ensimmäisenä paperilehdessä, josta tilaajat ne ensimmäisinä saavat lukea.
Myös Joroisten Lehti liittyy nyt verkkosivujen kautta maakunnalliseen menovinkkipalstaan. Verkkosivuille voi jättää tietoa kaikille avoimista yleisötapahtumista ja -tilaisuuksista. Vinkeillä on laaja lukijakunta.
Verkkosivujen kautta Joroisten Lehden tekijöille voi myös antaa palautetta ja jättää juttuvinkkejä. Myös mielipideosastolle eli Seinälehteen tarkoitettuja kirjoituksia voi jättää tätä kautta.
Verkkosivuilta voi tilata lehden sekä jättää pieniä lukijailmoituksia esimerkiksi perheuutisiin ja ostetaan, myydään ja muille vastaaville palstoille. Myös suru-ilmoituksia on mahdollista jättää verkkosivujen kautta.

Verkkosivujen uudistus tarkoittaa myös sitä, että näköislehteen kirjaudutaan jatkossa sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
Kun tähän saakka asiakas on kirjautunut sisään tekstiviestillä tilatulla salasanalla, nyt kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja asiakkaan itse määrittämällä salasanalla. Jatkossa palveluiden käyttöön liittyvä viestintä hoidetaan niin ikään sähköpostin välityksellä.
Kirjautuminen toimii kaikkiin konsernin lehtiin samoin tunnuksin, mutta lukuoikeus määräytyy aina tilauksen perusteella. Asiakas tarvitsee tunnuksiaan myös, jos hän haluaa tehdä osoitteenmuutoksen verkossa.
Joroisten Lehden näköislehden nykyiset lukijat ovat saaneet muutosta koskevan tekstiviestin, jossa heitä pyydetään luomaan tunnukset näköislehteen. Joillakin asiakkailla on tunnukset valmiina, eikä heiltä ei vaadita toimenpiteitä.
Näköislehti sisältyy Joroisten Lehden tilauksen hintaan.
– Tilaajien kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä etu. Kesälomat ovat lähellä ja lehteä on helppo lukea sähköisesti myös mökillä tai reissussa, vaikka ulkomailla.
Ohjeet näköislehden käyttöönottoon löytyvät verkkosivuilta osoitteesta www.joroistenlehti.fi

Jätä kommentti

*