Suomalaiset ruukkuyrtteihin opettanut Famifarm Oy sai Pohjois-Savon yrityspalkinnon 18.2.2023 19:00 | Päivitetty 18.2.2023 19:17
Savolaiselle talkkunalle haetaan nimisuojaa – tyypillisin talkkunasta tehtävä ruoka Savossa on puuro 20.11.2022 6:00
Jussi Mekkonen on nimitetty Finnforelin uudeksi toimitusjohtajaksi – hän tuo yritykseen pääomamarkkina- ja rahoitusosaamista 16.11.2022 10:16
Järvikylästä valmistuu lähes 30 miljoonaa tuotetta vuodessa, ja jokainen niistä tarkastetaan käsin 13.10.2022 6:00
Pohjois-Savosta häviää lähes maitotila viikossa – tavanomaiset lopettamisen syyt liittyvät ikääntymiseen, investointeihin ja kannattavuuteen 11.8.2022 6:00
Runsas puolet raaka-aineesta on löydetty biokaasulaitokseen: Joroisissa on luovuttu ajatuksesta omasta laitoksesta 14.7.2022 6:00
Laskiaispullaan kuuluu kermavaahto ja hillo – Joroisten Leipomossa on tehty kermamunkkeja on jo 70-luvulta lähtien 19.2.2021 6:00