perjantai 3.7.2020 Arvo

Joroisten Lehden aukiolo muuttuu

 

Joroisten Lehden asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin ja tiistaisin helmikuun alusta alkaen. Näinä päivinä paikan päällä asiakaspalvelua hoitaa entiseen tapaan Hanna Kuvaja.

Asiakaspalvelu on avoinna molempina päivinä kello 9–15.

Puhelimitse tilausasioita pystyy yhä hoitamaan maanantaista perjantaihin kello 8–16. Puhelinnumero on 017 778 36 61.

Asiakkaan puhelu ohjautuu ensin automaattiseen keskukseen. Soittaja saa valita, koskeeko asia lehden tilausta, ilmoitusasioita vai toimituksellisia asioita. Sen jälkeen puhelu ohjautuu kyseisistä asioista tietäville henkilöille.

Joroisten Lehti kuuluu nyt Savon Media Oy:hyn, jossa asiakaspalvelu on keskitetty kuluttajapalvelukeskukselle. Sen palveluksessa on asiakasneuvojia Savon eri puolilla. He auttavat tilausasioissa myös Joroisten Lehden asiakkaita.
– Joroisten Lehden asiakaspalvelu toiminta ja aukioloajat vastaavat muita Savon paikallislehtiä. Levikiltään ja kävijämääriltään saman kokoisissa lehdissä on vastaavat aukioloajat, sanoo Savon Media Oy:n levikkijohtaja Aki Pöntinen.

Torstaisin ja perjantaisin Hanna Kuvaja hoitaa vastaavia tehtäviä Soisalon Seudun asiakaspalvelussa Leppävirralla.

Joroisten Lehden mediamyynnistä vastaa Keski-Savon myyntitiimi, jota johtaa aluemyyntipäällikkö Tiina Manninen (044 348 1741). Hänen tiimiinsä kuuluvat myyntineuvottelijat Pirjo Kaukonen (050 342 9412), Kati Utriainen (050 342 94 11), Minna Kotikumpu (050 501 9562), Anne Virtanen ja Eija Vaskin.

Myyntijohtaja Mirja Vänttinen kertoo, että Savon Media Oy:n myyntiorganisaatiossa on lähes 30 markkinointiviestinnän ammattilaista, jotka tarjoavat asiakkailleen monikanavaista mediamainontaa 17 lehdessä ja useilla verkkosivustoilla.
– Lisäksi palvelemme asiakkaitamme digitaalisilla markkinointiratkaisuilla, markkinointi- ja viestintäpalveluilla sekä tutkimuspalveluilla.

Savon alueella lehdet tavoittavat 212 000 lukijaa, mikä on peräti 89 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä.

Toimittajana Joroisten Lehdessä jatkaa Mari Kosonen, joka keskittyy kokonaan Joroisten tapahtumien uutisointiin. Marin tavoittaa parhaiten numerosta 017 778 36 62 tai paikan päältä toimituksesta silloin, kun haastattelureissut eivät ole vieneet häntä jutuntekoon.

Joroisten Lehden taittopäivä on entiseen tapaan keskiviikko. Lehden taitosta vastaavat Hanna Kuvaja ja toimittaja Mari Kosonen. Lehti painetaan nyt Lehtiseppien kirjapainossa Pieksämäellä.

Vt. päätoimittaja Jukka Ahosen määräaikainen työsuhde päättyi vuoden vaihteessa. Ahonen tuli aikoinaan silloisen päätoimittajan Päivi Konttisen sijaiseksi. Konttinen on nykyisin päätoimittaja Heinäveden Lehdessä, joka myös kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Joroisten Lehden päätoimittajana aloitti Sari Ristamäki vuoden vaihteessa.

Jätä kommentti

*